Succesverhalen bij Top Balance Maastricht

Recensies op Facebook

 

Mandy Thehu, 7 juli 2018

"Hallo, Ik heb al eens eerder een positieve recensie geschreven toen ik bijna 12 kilo was afgevallen met Powerslim, maar nu na 2 jaar ben ik nog altijd op gewicht en daarom nog een berichtje!!! Ik was echt heel huiverig dat het Jojo effect toch ook deze keer weer zou toeslaan, maar dus niet, vind soms nog moeilijk om te geloven en soms word ik nog wel eens door die angst overvallen. Maar dankzij het Powerslimmen heb ik echt een hele andere leefstijl aangeleerd gekregen, een super fijne leefstijl die ik ook niet meer zou kunnen missen. Het is ook zeker een kwestie van gedragsverandering maar dankzij de super goede begeleiding lijkt zelfs dat heel makkelijk zijn te gaan. Mijn coach Simone is altijd voor mij klaar blijven staan; ook na het dieet kon ik altijd weer bij haar terug komen (m.n. als de angstaanvallen weer opkomen van “ ahhh ik ben zeker weer bij gekomen”). En wat blijkt vaak, ik dacht dat ik zeker bij was gekomen en dan bleek op de weegschaal dat ik stabiel was gebleven of zelfs paar ons was afgevallen…. WATTTT dacht ik, ik heb nog nooit sinds mijn puberteit een stuk vlaai kunnen eten zonder bij te komen, maar nu is die BALANS er!! Balans is inderdaad een prachtig woord, maar in het weekend geniet ik op mijn nieuwe manier (haha) toch weer volop en op maandag pakken we de draad weer op; sporten gaat ook weer zo veel makkelijker met 12 kg. minder dat ik zelfs sporten leuk ben gaan vinden! Toen manlief zag dat ik stabiel bleef is hij sinds 1 jan. 2018 ook maar eens op een gesprekje geweest bij Simone (hij was heel huiverig)……. Met het resultaat dat hij er steevast wekelijks naar toe gaat op controle en ook sporten met de grootste lol en ook nog eens in een half jaar 40 kg kwijt is!!! Wat is het ontzettend leuk om ook samen weer leuke recepten te koken, elkaar te motiveren, stiekem toch weer lekker en makkelijke Powerslim repen mee te pikken! Heerlijk. Kortom zelfs na 2 jaar heb ik nog altijd die positieve vibe en genieten we volop samen met ons gezinnetje!!"


Rowena Mannens, 4 juni 2018

"Kleine studio met persoonlijke aandacht. Heel anders dan een sportschool, waar ik echt geen fan van ben. Programma's worden op maat gemaakt en indien gewenst afgestemd op je specifieke wensen of probleemgebieden. Ook de resultaten mogen er zijn.
Mijn belangrijkste reden om te beginnen, was een betere lichamelijke conditie. Inmiddels is niet alleen mijn conditie verbeterd, maar ben ik ook 97 cm in totaal kwijt, wat overeenkomt met een kleine 9 kilo!
De medewerkers zijn er soms nog enthousiaster over dan ikzelf, wat alleen maar motiveert om door te gaan."


 

Esther Meijs,  21 maart 2018

"Fijne begeleiding, beter dan op een grote sportschool, ben er erg tevreden over, fijn om hier te komen!! "


 

Rini Hofman,  12 oktober 2017

"Na een jaar onder begeleiding van Simone en Chantal vandaag afgesloten met 17 kg. minder op de weegschaal! Het product en zeker de support, is echt geweldig! Mijn dank hiervoor en kan het iedereen die kampt met overgewicht aanraden! "


 

Christianne Schikanowski-Gielen,  10 oktober 2017

"Helemaal top, zowel de begeleiding bij het sporten als bij het "powerslimmen". Zonder Simone was het me nooit gelukt op 4 maanden tijd 14 kg af te vallen. Bedankt!!! "


 

Kim Anten,  30 juni 2017

"Super team! Hartstikke bedaank dames veur de inzat, service en de hullup.. ondaanks al mien mankeminte toch un top programma bij uuch kinne doen. Hopelijk tot snel weer! "


 

Karla Wehnert,  20 februari 2017

"Als je 55 jaar bent gaat alles beetje bij beetje achteruit. Hoge bloeddruk, maagzuur, kortademigheid en stijfheid in gewrichten en spieren. Het hoort bij de leeftijd en je wilt je eigenlijk al erbij neerleggen dat je overgewicht en je slechte conditie zo zullen blijven. Maar dan waag je toch nog een poging bij Top Balance.
Door 2 keer per week te oefenen in de warmtecabines met steeds nieuwe en uitdagende sportschema’s zie je de centimeters slinken. De begeleidsters (Chantal, Sabine en Simone) zien erop toe dat je de oefeningen correct uitvoert en motiveren je om door te gaan. Je ziet er strakker uit en krijgt meer conditie, al is het iedere keer een beetje afzien (gelukkig maar 30 minuten). Het PowerSlim dieet ging me goed af en ik kon niet geloven dat ik iedere week 1 kg minder woog. Door de deskundige en hartelijke begeleiding van voedingscoach Simone leer je om je leefwijze om te gooien en heb je geen last van het zogenaamde jojo effect.
Ik was niet ongelukkig met mijn overgewicht maar nu ik 16 kg lichter ben voel ik me beter dan ik had kunnen denken. Geen maagzuur, hoge bloeddruk of kortademigheid meer.  Zo af en toe heb ik spierpijn maar dan van het goede soort! Daar doen we het voor!"


 

Irene Wolfs-de Vrede, 7 februari 2017

"Super sportstudio. Goede begeleiding en goede adviezen met betrekking tot afvallen. Heel professioneel in alle opzichten. Kom hier elke week weer graag sporten."


 

Marcelo Smeets, 20 januari 2017

"Zoals veel mannen zullen denken dat is niks voor mannen in een cabine zitten en oefeningen gaan doen.. Ben toch maar eens gaan proberen en ben positief verrast wat je er mee bereikt.  Leuke afwisselende programma's op je eigen wensen afgestemd.. Zeker een aanrader voor iedereen; dus ook voor mannen!"


 

Mandy Thehu, 14 januari 2017

"Ook ik mag een positieve reactie plaatsen na mijn power slim ervaringen. Ik ben 2017 ruim 12 kilo lichter begonnen dan vorig jaar en dat voelt geweldig!! Na al van alles geprobeerd te hebben had ik niet gedacht dat er nog een optie was om relatief snel af te vallen zonder te jo jo'en! Maar het is er echt!! Het belangrijkste element is toch echt een personal coach, de producten zijn namelijk heel goed te eten en er bestaan vaste schema's om je aan te houden, sporten helpt veel dat weet iedereen maar zo'n fijne coach als Simone maakt het nog wel een stuk makkelijker, heel betrokken, streng maar ook meegaand, motiverend,enthousiast, complimenteus , die door de controles/gesprekken ook heeft bereikt dat het echt om een ander levensstijl gaat i. p.v een dieet. 
Mijn grootste uitdaging is om nu ook op gewicht te blijven,maar ook daar word ik nog een half jaar in begeleid. Ik merk het verschil in denken al t.o.v voeding, gedragsverandering en ik ben ervan overtuigd dat ik nooit meer op mijn oude gewicht zal zijn!!
En de begeleiding tijdens het sporten is echt super, persoonlijk, alle hulp, motiverend, enthousiast......geweldig top team!!"


 

Daisy Maesen, 27 november 2016

"Geweldig team en super begeleiding!"


 

Joyce Penders, 30 augustus 2016

"Top begeleiding waardoor ik in 2 maanden tijd alle zwangerschapskilo's kwijt ben (10 kilo). PS heeft heerlijke producten, wat afvallen helemaal geen straf maakt. Gecombineerd met het sporten heeft dit gezorgd voor een geweldig resultaat!
Voor iemand die aan zijn eigen lichaam wil werken is dit een supermethode!"


 

Jolanda Erkens-Bernards, 9 juli 2016

"Ik ben in januari begonnen met sporten en power slim. Ik ben heel erg tevreden over het team en de begeleiding bij de power slim en ik ga er met plezier naartoe! In het begin had ik wat moeite om me helemaal in te zetten voor power slim, maar door de tips en enthousiaste coach is dat helemaal goed gekomen! En het resultaat mag er ook zijn: ruim 12 kilo ben ik afgevallen! :-) Bedankt dames!!!"


 

Linda Muermans, 5 juli 2016

"Hele leuke sfeer en super goede begeleiding!! Ik kom hier al een aantal maanden met veel plezier! Toppers!"


 

Monique Prickaerts, 14 juni 2016

"Wat een geweldig team bij Afslank- en bewegingsstudio Top Balance Maastricht!! Ik ben 4 maanden geleden begonnen met sporten. Een super begeleiding, en afwisselende programma's die bij jou persoonlijk passen. Met veel warmte wordt je hier ontvangen. Ik kom met veel plezier sporten. 4 maanden geleden ben ik ook begonnen met Powerslim, en al goed resultaat geboekt. Ik ben nu 21,4 kilo kwijt. Zonder de steun en kracht van mijn powerslimcoach had ik dit niet bereikt. Je moet het natuurlijk zelf doen, en je weet waarvoor je het doet .. Maar de wekelijkse weeg- momenten en haar enthousiasme geeft je extra power! Thanks to you all, voor de goede begeleiding, jullie kennis en ervaringen wat jullie delen, jullie warme ontvangst, de gezellige sfeer en jullie enthousiasme!!"


 

Mariëlle Partouns, juni 2016

"Ik geloof niet in (crash)diëten, maar ik geloof wel in aanpassing van je lifestyle en eetpatroon. Daarom heb ik gekozen voor Powerslim. Ik had ook die bekende stok achter de deur nodig en de begeleiding. Mijn missie is in ieder geval geslaagd! Dank je wel Simone, van Top Balance Maastricht!!"


 

Mandy Noé Boelen, 6 mei 2016

"Ik ben in januari begonnen met sporten en ben momenteel 9 kilo kwijt!! Ik sport 2x in de week. Buiten het sporten let ik uiteraard wel op mijn eet patroon. De begeleiding en wisselende oefeningen zijn top! Thanks dames voor jullie goeie hulp & begeleiding! Uiteindelijk doe ik het toch zelf maar niet zonder jullie hulp."


 

Daisy van Kruchten, 18 april 2016

"Zo blij met mijn resultaat, binnen 6 weken meer dan mijn streefgewicht kwijt. Bedankt voor de fijne begeleiding en ondersteuning!"


 

Roxanna Dams, 4 maart 2016

"1 jaar geleden hier begonnen met sporten nadat ik na 2 kids mijn lijf niet meer herkende! Nu 1 jaar later zit ik weer terug op mijn maat! Dit had ik niet gekund zonder dit top-team, altijd goede begeleiding en tips. Dus mama's met weinig tijd ik zeg zeker proberen; echt de moeite waard."


 

Marloes Jadoul-Ermers, 22 december 2015

"Wat een fijne mensen met hart voor het vak en voor iedereen evenveel aandacht."


 

Kelly van Hoorn, 7 december 2015

"Super begeleiding!! En fijn om daar te gaan sporten!! Echt een aanrader om eens keer te gaan en zelf te oordelen. Ik ben in ieder geval blij dat ik sindskort bij Top Balance kan gaan sporten."


 

Evie Beeren, 18 november 2015

"Geweldig team!! Altijd een professioneel team/instructrice die je motiveert en je het gevoel geeft bijzonder te zijn. Toppers. Mensen met hart voor het vak."


 

Rian Kerstges, 4 augustus 2015

"Goede (en leuke) begeleiding met veel resultaat! Zeker een aanrader!"


 

Emanuela Miraglia, 30 mei 2015

"Een super resultaat geboekt na 30 lessen!! Maar liefst 64 cm kwijt geraakt in totaal en 5.1 kilo afgevallen!! Buiten het resultaat waren de lessen top!! Hele fijne plek met fijne mensen!!"


 

Yaniek en Redouan Murrer, 21 mei 2015

"Super blij met het resultaat wat ik tot nu toe behaald heb!! Dankjewel team Top Balance!!"


 

Winnie Dorren, 19 mei 2015

"Top top top bij Top Balance! Sporten met een super begeleiding!"


 

Suzan Feron, 19 januari 2015

"Fijn sporten met een top begeleiding! De resultaten zijn het echt waard!"


 

Randa Adnan Al Massalmeh, 17 januari 2015

"Geweldige begeleiding en snel resultaat!!! Alvast bedankt."


 

Vivian Hamaekers, 30 november 2014

" Top begeleiding!!"


 

Marlin Janssen, 27 november 2014

"Ontspannen sporten met leuke begeleiding en snel resultaat!!!"


 

Succesverhalen op YouTube 

TBM Success story Nathalie Makoma: Afvallen met Power Slim

 

TBM BeautyEnzo Afl. 1: Afvallen met Power Slim

 

TBM BeautyEnzo Afl. 2: Afvallen met Power Slim

 

TBM BeautyEnzo Afl. 3: Afvallen met Power Slim

 

TBM BeautyEnzo Afl. 4: Afvallen met Power Slim

 

TBM Koffietijd - Afvallen met Power Slim